Wie zijn wij?

Jody: “Na het behalen van mijn diploma Interieuradvisering aan het Hout en Meubileringscollege heb ik verschillende opleidingen overwogen maar niets ging boven het werken met stoffen, kleuren en het creëren van nieuwe meubels. Dus ging ik de uitdaging aan… Het begin van de Stoffeershop! Met mijn liefde voor styling, interieur maar vooral kleur kan ik nu in alle projecten mijn creativiteit kwijt.”

Met de Stoffeershop bied ik mensen niet alleen de mogelijkheid om hun bestaande meubels in een nieuw jasje te steken, maar met behulp van mijn webshop bied ik leuke vernieuwende meubels aan. De Stoffeershop is nu alweer meer dan vijf jaar een feit en elke dag wordt ik blij van het begeleiden van klanten naar keuzes waar ze eerder niet aan hadden gedacht. Naast de verschillende meubels die ik heb mogen maken en stofferen, heb ik mij ook al mogen inzetten voor verschillende leuke projecten in binnen- en buitenland.

Kijk lekker rond op mijn website en laat je inspireren !!