Interieurstyling in Amsterdam

Om de verkoop van dit prachtige appartement te stimuleren hebben wij aangeboden om met onze vrolijke meubels en wat styling tips dit appartement aan te pakken. Met een schaalbare investering kan je met kleine aanpassingen toch de potentie van de verschillende ruimtes in een woning aantonen. Het zijn de kleine dingen zoals het schilderen van een wand of het verplaatsen en/of toevoegen van verschillende meubels.

Naast dat wij onze meubels te koop aanbieden is het dus ook mogelijk om deze in bruikleen te nemen voor opfrisbeurt van uw woning die te koop staat. Doordat alle potentiële woningkopers zich online oriënteren zijn foto’s heel erg belangrijk voor de eerste indruk van een woning.

Mocht u geïntereseerd zijn in de woning dan kunt op de volgende link meer informatie vinden op Funda

IMG_7625

IMG_7630

IMG_7700-003

IMG_7680

IMG_7761

Stuur een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd of opgeslagen. Velden met een * zijn verplicht.

Array

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.