Nieuwe Dussk meubelstoffen

Inmiddels zijn de meubelstoffen en kleuren bekend die wij gaan hanteren voor onze hoofdborden. Voor het echte meubelstoffeerwerk willen wij een collectie creëren die bestaat uit vernieuwende en opvallende stoffen. Daar zijn wij druk mee bezig en inmiddels zijn de eerste stalen binnen. Inmiddels zijn de meubelstoffen en kleuren bekend die wij gaan hanteren voor onze hoofdborden. Wij spotte dit merk DUSSK meubelstoffen op de Interio beurs in Gent. Het kostte heel wat moeite om een keuze te maken tussen alle stoffen maar uiteindelijk hebben wij een aantal gave stoffen in onze collectie waar wij absoluut mooie creaties van gaan maken.

Dussk meubelstoffen

Stuur een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd of opgeslagen. Velden met een * zijn verplicht.

Array

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.