Patchwork

Éen van mijn favorieten is model Rox. Waarom? Omdat dit model een explosie is van KLEUR. En daar houden wij van:) De stoffen die ik gebruik zijn reststoffen die ik overhoud tijdens het meubelstofferen. Een milieuvriendelijk hoofdbord dus, gaaf toch? Maar, mocht je niet van kleur houden is het ook leuk om bijvoorbeeld te kiezen voor zwart/antraciet/lichtgrijs. Oftewel, 50 shades…;) Je kunt het zo spannend maken als je zelf wilt.

Ik verzamel al mijn stoffen en in overleg met u verwerk deze tot een mooi (uniek!) hoofdbord. Of misschien heeft u een spijkerbroek of deken waar u geen afstand van wilt en kan doen. Dan verwerken we die toch ook gewoon in het bord? Kan allemaal hoor! Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

 

Stuur een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd of opgeslagen. Velden met een * zijn verplicht.

Array

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.